Fabrikschef

Stå i spidsen for en vækstfokuseret og topmoderne produktion

På grund af vækst og udvidelse af produktionen skal alle fabriksaktiviteterne samles under fabrikschefen som led i at understøtte virksomhedens ambitioner om fortsat at styrke positionen i markedet. I øjeblikket er man i færd med at opføre en 7.500 m2 ny produktionshal til udvidelse af glasproduktion og arbejder med et investeringsbudget på et trecifret millionbeløb. Produktionen kører i 3-holdsskift, og der arbejdes løbende på at udnytte produktionskapaciteten fuldt ud, således den hurtige leveringsevne kan opretholdes. Leveringstiden og leveringssikkerheden er væsentlige konkurrenceparametre, som sammen med kvaliteten skal gøre, at Glaseksperten forbliver bedre end konkurrenterne.    

Sikring af kvalitet, leveringssikkerhed og dynamisk personaleledelse
Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for den daglige produktionsledelse for hele GLAS forretningsområdet, herunder optimering og udvikling af produktionen, som er 100% ordreproducerende. Du indgår i ledergruppen og skal derudover sikre kvalitet og leveringssikkerhed samt dynamisk personaleledelse, hvor du får ansvaret for ca. 130 timelønnede funktionærer og mellemledere.   

Dine primære opgaver er:

  • Ansvarlig for hele produktionen inkl. kvalitet og leveringssikkerhed, teknik og vedligehold, planlægning samt logistik herunder også P/L ansvar for hele driften
  • Skabe performance management og rapportering herpå såvel blandt medarbejdere og til ledelse
  • Synlig ledelse i produktionen gennem mellemlederne med fokus på højt informationsniveau, trivsel, motivation og afstemte KPI’er  
  • Implementering og idriftsætning af nye maskiner  
  • Deltage i forskellige projektgrupper omkring udvikling, kvalitet, processer, teknik 

Dit primære succeskriterie er at blive kendt i organisationen for et stærkt overblik præget af struktur og proaktivitet samt for at være positiv, konstruktiv og en god kommunikator. Samtidig arbejder du fokuseret med eksekvering/performance i form af dokumenterbare resultater inden for hele værdikæden. Endelig har du opnået et godt overblik over teamlederne/medarbejderne, deres styrker, kompetencer og udviklingsmuligheder inden for processer, metoder og tekniske løsninger.    

Initiativrig og robust leder med stor ledelsesmæssig erfaring
Du har minimum 10 års erfaring fra ordreproducerende virksomhed, som dækker ledelseserfaring af både funktionærer og timelønnede i produktionsvirksomhed – og gerne fra ejerledet virksomhed. Du har dokumenterede resultater inden for produktionsoptimering og -udvikling og er sandsynligvis udannet produktionsingeniør. Som person er du en proaktiv, initiativrig og robust ledertype og opleves som en synlig og nærværende leder på gulvet. Du forstår vigtigheden af at arbejde med data i produktionen og til udvikling, ligesom du har stor indsigt i og kendskab til anvendelse af produktionsplanlægningsværktøjer, it og Lean-tankegang. Det er et krav, at du forstår at indgå i og overskue hele Supply Chain samt arbejde strategisk med produktions- og forretningsudvikling.

Dine kolleger oplever dig som en person med udpræget vindermentalitet og et stort engagement med et stærkt ønske om at vil lykkes hver gang – og endnu bedre næste gang. Du er arbejdsom, løsningsorienteret og villig til at lægge de nødvendige kræfter i at skabe de bedste resultater sammen med det helt rigtige hold. Du ser dig selv som en eksekverende og handlingsorienteret person, der tager ansvar, får løst udfordringerne og træffer beslutningerne på et faktuelt grundlag.  

Nøgleposition i højteknologisk virksomhed med konkurrencedygtig produktion
Du motiveres af en nøgleposition i en stærk højteknologisk virksomhed, som fokuserer på udvikling og på at udnytte det fulde potentiale. Endvidere drives du af at medvirke til at øge væksten yderligere og stå i spidsen for en konkurrencedygtig produktion med et stort ledelsesansvar. Du bliver en del af en af Hjørrings største privatejede virksomheder med dedikerede og udviklingsorienterede ejere, hvor sammenholdet og kulturen er med til at skabe en god og stabil arbejdsplads.   

Arbejdssted: Hjørring

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Kontakt Comentor: +45 26 42 00 00

Helle Uldbjerg
Headhunter/ COO

Pernille Lieding Bregenhøj
Konsulent research / Consultant Research

Læs mere og søg stillingen her