MADRAS® Nuvola 5 mm
Interiør glas fra satineret til gennemsigtig - ideelt til afskærmning.

 

MADRAS® Nuvola 5 mm
Interiør glas med gradueret overflade, der skaber en spændende visuel effekt og afskærmning.

Varenummer: 2565

Producent: Vitrealspecchi SpA.

Basisprodukt: Monolistisk floatglas iht. DS/EN 572 1-2: 2004 - lamineret iht. DS/EN 1449: 2005

Beskrivelse og udførelse: Den ene side af pladen er gjort delvist ugennemsigtig med en matteret overflade (en kemisk proces), som fader meget diskret ud indtil den forsvinder og efterlader resten af glasset gennemsigtigt. Den del af glasset, hvor overfladen er mest uigennemsigtig, forhindrer effektivt at man kan se igennem. Den behandlede overflade føles glat og dens lave porøsitet gør, at den er modstandsdygtig over for fingeraftryk og ridser og er særdeles nem at rengøre.

Pladestørrelse: 2.250 x 3.210 mm
Brugbar størrelse: 2.220 x 3.180 mm
Standardtykkelse: 5 mm
Standardfarve: Klar
Vægt: 2,5 kg/m2/mm tykkelseKompatibel forarbejdning: Alle varme- og mekaniske processer, herunder skæring, slibning, facetslibning, ætsning, boring, laminering, vinduer med dobbelt glas, maling, forsølvning, emaljering, hærdning, bøjning osv.

Anvendelsesområder: Skillevægge, døre (indrammede eller kun glas), skydedøre, boligudstyr, brusebadsskærme, facader, altaner, læskærme, butiksvinduer osv.

Rengøring: Sørg omhyggeligt for, at der ikke kommer kunstharpiks, kit, tætningsmasse osv. på den behandlede side under monteringen. Rester af disse materialer på glasset skal fjernes med et specifikt opløsningsmiddel. Brug vand og/eller gængse former for glasrens til den rutinemæssige vedligeholdelse. Tør omgående efter med en ren klud (helst mikrofiber).

Grænser for acceptable fejl: Fejl, der er synlige på 1,5 meters afstand. Der kan forekomme meget små og isolerede hævede punkter i det gennemsigtige område, hvilket skal opfattes som helt normalt og skyldes produktionsprocessen.