Skip to the content

Bæredygtigheds- & miljøkoordinator

Stilling slået op 17/5 2022

Bæredygtigheds- & miljøkoordinator

Hvorfor vælge Glaseksperten A/S
Vi er én af Hjørring kommunes største virksomheder, og vi er på en vækstrejse, hvor udvikling hver dag er et nøgleord. Vi er ca. 180 kollegaer i alt, og der er et godt kollegaskab, hvor også en aktiv personaleforening bidrager til fællesskabet med flere årlige aktiviteter, som binder os godt sammen.

I rollen som bæredygtigheds- & miljøkoordinator får du mulighed for at være med til at præge vores udvikling på området fra et tidligt stadie, og da bæredygtighed er et strategisk element hos Glaseksperten, er det noget vi prioriterer højt.

Om der er tale om en fuldtids- eller deltidsstilling, er vi åbne for at drøfte.

Grundig "indflyvning"
Glaseksperten har i dag en QHSE afdeling med 2 medarbejdere, og du vil referere til vores QHSE manager. Du vil, i din opstart, komme bredt rundt i virksomheden, så du får en god fornemmelse for hvad vi laver og desuden få skabt relationer til en masse kollegaer.

Opgaven og rollen
Efter en introduktionsfase vil du, sammen med relevante kollegaer, være drivkraften i at definere vores egentlige strategi for området, og ikke mindst sikre eksekveringen. Vi er naturligvis på vej, men vi er ambitiøse og vil gerne endnu hurtigere fremad.

Din rolle som bæredygtigheds- & miljøkoordinator vil være at lede Glasekspertens bæredygtige udvikling i samarbejde med vores QHSE-afdeling. Du bliver repræsentant for de mange facetter i bæredygtighed og bruge din viden til at udvikle vores kompetencer og profil på bæredygtighed. Du bliver samtidig den drivende kraft på operationelle opgaver indenfor bæredygtighed og miljø.

Eksempler på konkrete opgaver er:

 • Deltage i udvikling af bæredygtighedsstrategi og eksekvere strategiens punkter
 • Videreudvikle Glasekspertens bæredygtighedskoncept
 • Drifte værktøjer og koncepter, som vores bæredygtighedsarbejde hviler på
 • Løfte Glaseksperten videre i forhold til grønne certificeringer
 • Udvikle og vedligeholde relevante data og nøgletal
 • Deltage i innovative samarbejder internt og eksternt, der fremmer bæredygtighed
 • Formidle vores miljø- og bæredygtighedsarbejde eksternt
 • Introducere nye medarbejdere for vores bæredygtigheds- & miljøarbejde
 • Projekt- / Ad hoc arbejde
 • Udarbejdelse af konkret dokumentation såsom klimaregnskab, LCA, EPD, registrering i Nordic Ecolabelling mv.
 • Opfølgning på affaldshåndtering

Din profil
Du har måske erfaring fra en lignende rolle, eller måske er du nyuddannet med en relevant baggrund og brænder for at komme i gang – der er flere veje ind i denne rolle. Vigtigst er, at du har erfaring eller viden, som kan bringe os til næste niveau på bæredygtighed- og miljø rejsen.

Du brænder for struktur, formidling og bæredygtighed - og har måske en akademisk baggrund. Du kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og formidle dem på en let forståelig og overskuelig måde. Det er en fordel, hvis du har god forretningsforståelse og et plus hvis du tidligere har beskæftiget dig med området.

Du trives med at arbejde selvstændigt, da du får stor selvbestemmelse over hvordan du løser dine opgaver, men du indgår samtidig i et tæt samarbejde med dine kollegaer i både QHSE, produktion, marketing og salg.

Vi forventer at

 • Du på den ene eller anden vis har relevant uddannelse eller erfaringsmæssig baggrund for opgaven
 • Du arbejder struktureret og systematisk med arbejdsopgaverne og er god til at holde fokus
 • Du kan godt lide projektlederrollen og er god til at følge op
 • Du er en god kommunikator og formidler, og begår dig i skrift og tale på min. dansk og engelsk

Er du blevet nysgerrig?
Så send dit CV til [email protected] senest den 15. juni 2022 eller ring til QHSE Manager Louise Jepsen på telefon 91 89 98 30, hvis du har spørgsmål.

Arbejdssted: Hjørring

Ansøgningsfrist: 15. juni 2022

 

Bliv en del af Glaseksperten

Glaseksperten A/S er en dansk producent af glas til bolig, erhverv og offentlige bygninger med hovedsæde og 20.000 m2 stor produktion i Hjørring. Virksomheden beskæftiger 180 ansatte og har mere end 30 års erfaring med levering af glas i både Danmark og på eksportmarkederne.

Glaseksperten tilbyder fleksibel og hurtig levering af kvalitetsglas med et af branchens bredeste sortimenter inden for bl.a. glas til indendørs og udendørs anvendelser, herunder også løsninger inden for termo, print, lyd, brand- og personsikkerhed.

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.