Skip to the content

Lean Project Manager

Stillingen er længere tilgængelig - se andre ledige stillinger her

Stilling slået op 30/9 2020

Har du 3+ års erfaring som Lean Project Manager, og har du stået i spidsen for gennemførelsen af større Lean projekter? Har du en track record på opnåelse af gode resultater ved brugen af Lean værktøjskassen? Brænder du for at gøre en forskel igennem procesoptimering med og igennem andre mennesker?


Bliv en del af Glaseksperten A/S

Vi søger en Lean Project Manager, som skal være med til at sikre, at vi har de rette Lean kompetencer og adfærd, der bidrager til at vi opnår vores strategiske målsætninger.

I stillingen som Lean Project Manager vil du få en central rolle med direkte reference til vores fabrikschef. Du vil indgå i fabriksledelsesteamet, hvor der lægges stor vægt på faglig sparring og feedback, og du vil ligeledes få en bred kontaktflade på tværs af organisationen igennem samarbejde med erfarne kolleger inden for både teknik, lager, logistik og produktion.

En stilling med fokus på optimering af processer i Supply Chain

Som vores nye Lean Project Manager vil du, i samarbejde med dine kolleger, deltage i implementeringen, udbredelsen og udviklingen af Lean aktiviteter. Du vil få ansvaret for optimeringsprojekter på produktionsgulvet.

Mere specifikt vil dine opgaver være:
  • Afvikling af workshops med forskellige interessenter i virksomheden hvor fokus er, flow optimering, Lean principper i produktion og Kaizen.
  • Selvstændigt drive procesoptimeringsprojekter af ca. ½ - 2 måneders varighed
  • Shop Floor Coaching af produktionsledelse i udvalgte Lean værktøjer
  • Opbygning af fabriks-assessment og efterfølgende implementering
  • Sikre implementering af Lean principper på vores produktionslinjer
Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en dygtig og ambitiøs Lean Project Manager som med et indgående kenskab til Lean og et personligt drive, som kan være med til at udbrede Lean principper hos Glaseksperten A/S.

For at du bliver en succes i rollen, er det et krav at du besidder følgende kompetencer:
  • Har minimum 3 års dokumenteret erfaring med brug af Lean værktøjer såsom de 7 kvalitetsværktøjer, PPS, Kaizen, og linje balancering
  • Har et holistisk overblik og en bred Supply Chain forretningsforståelse
  • Har minimum 5 års erfaring fra en mellemstor eller større produktions- eller industrivirksomhed
  • Har en faglig uddannelse som ingeniør, logistik/supply chain BSc /cand. eller andet teknisk baggrund

Din erfaring indenfor Lean kan både komme fra en lignende stilling eller fra konsulentbranchen. Vigtigst er, at du har en solid erfaring med anvendelsen af Lean og en tydelige track record på opnåelse af gode resultater ved brugen af Lean værktøjskassen.

Som person er du selvkørende og i stand til at identificere spild og forbedringsmuligheder i processer. Du er god til at kommunikere til forskellige faggrupper, og du sætter en ære i at overføre din viden og erfaring til kolleger.

Du trives med at gå forrest og du besidder et godt afslutter-gen, hvilket kommer til udtryk gennem din gennemslagskraft og viden om, hvad der skal til, for at opgaverne bliver lukket. Samtidig trives du i en rolle, hvor du kan arbejde struktureret og analytisk med dine opgaver. Det er et krav, at du behersker flydende dansk og engelsk i både skrift og tale.

 

Arbejdssted: Hjørring

Ansøgningsfrist: Snarest muligt. 

Kontakt Christian Teudt Jessen for yderligere information: +45 93 63 71 88

Søg stillingen her

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.