Skip to the content

PTA Manager

Stillingen er besat - se andre ledige stillinger her

Stilling slået op 22/12 2020

Stor berøringsflade internt som eksternt

Glaseksperten ønsker en opgradering af funktionsområdet i sin helhed og herunder at få en person ind, som kan medvirke til den fortsatte udvikling af fabriksledelsen. Jobbet rummer gode udviklingsmuligheder og har en stor berøringsflade internt som eksternt. Er du personen, som ønsker et stort selvstændigt ansvar og søger det næste skridt i karrieren, der giver faglig udvikling i bredden, så er muligheden der nu.

Du får ligeledes en central rolle i relation til indkøb af fremtidens produktionsudstyr og i at sætte dit præg på interessante udviklingsprojekter. Med reference til fabrikschefen indgår du i et fokuseret ledelsesteam, som vægter synlighed i lederskabet og det teambaserede arbejde.

Ledelse af service og vedligehold

Du får ansvar for ledelse af service og vedligehold med massivt fokus på at sikre daglig drift uden at gå på kompromis med det forebyggende arbejde. Derudover får du ansvar for projektledelse i samarbejde med interne som eksterne stakeholders samt for håndtering af reservedelslageret. Endelig får du ledelsesansvar for pt. syv medarbejdere.

Dine primære opgaver er:

  • Motivere og sikre det bedste og mest muligt homogene team
  • Optimering af forebyggende vedligehold
  • Proces- og produktionsoptimering med fokus på løbende forbedringer
  • Drive udviklingsprojekter for og sammen med større toneangivende kunder
  • Håndtere projekter sammen med kvalitetsafdelingen
  • Fokus på væsentlige testprojekter
  • Opbygning af layout og flow i produktionen
  • Sikre at arbejdsmiljø og sikkerhed indtænkes i alle projekter
  • Håndtering af udenlandske leverandører
  • Samarbejde med indkøb i relation til maskindele

Din succes i jobbet vil afhænge af din evne til at proces- og produktionsoptimere og herunder sikre, at der løbende igangsættes forbedringer og vedligehold. Over tid skal du gennemføre detaljerede overvejelser om sourcing muligheder og på den baggrund skabe grundlag for vurdering af brug af eksterne håndværkere.

Stærk leder med fokus på teamet

Du har givetvis en uddannelse som maskinmester eller maskiningeniør, og det vil være en klar fordel, om du har taget en formel lederuddannelse. Din erfaring omfatter minimum fem år som ansvarlig for service og vedligehold af maskiner, og du er vant til et aktivt og udadvendt job frem for rent skrivebordsarbejde.

Som leder er du tilhænger af handlingsplaner som grundsten i dit virke, og du trives i samarbejdet med kunderne om forskellige væsentlige projekter. Din måde at gå til opgaverne på er med fokus på struktur og processer og med indsigt i prioriteterne i opgaverne. Du forstår at skabe synlighed omkring de ting, du sætter i gang, og deltager aktivt i fabriksledelsen. At udvikle et stærkt team og sikre den rette medarbejderudvikling ligger dig meget på sinde.

Dine kolleger oplever dig som en chef, der kan lide at få olie på fingrene, og som har et udpræget servicegen. Generelt er du tilhænger af fleksibilitet i relation til at få opgaverne løst, og du evner at bevæge dig mellem planer på mellemlang sigt samt her og nu-opgaver. Som person tager du naturligt et rum og kan håndtere mange bolde i luften på samme tid på en kontrolleret og stabil måde. Du bringer humor ind i jobbet og har et menneskeligt touch og forståelse. Der er ingen tvivl om, at du har en god tro på dig selv, er struktureret og besidder et godt overblik. I det tværorganisatoriske arbejde er du handlingsorienteret og kan tænke i alternative løsninger.

Præg din egen dagligdag

I rollen som PTA Manager har du i den grad mulighed for at præge din egen dagligdag og derigennem danne grundlag for en spændende karriere hos en af Europas stærkeste producenter inden for sit felt. Du bliver en del af en meget dynamisk hverdag, hvor man stiller krav til hinanden og sig selv. Derudover bliver du en del af en af landsdelens mest toneangivende virksomheder, hvor præcis din funktion kommer til at spille en fremtidig afgørende rolle.

Arbejdssted: Hjørring

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Kontakt Comentor: +45 26 42 00 00

Jakob Møller Hansen
Headhunter/ CEO

Mette Kellberg Jensen
Head of Research

Læs mere og søg stillingen her

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.