Skip to the content

Konkurrencebetingelser

Generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer
Følgende generelle vilkår gælder ved deltagelse i alle konkurrencer arrangeret af Glaseksperten A/S.
Glaseksperten kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset forum som f.eks. LinkedIn, ved deltagelse på vores messer, kupon i trykte medier osv.

Hvem kan deltage:
Deltageren skal være fyldt 18 år for at deltage og være bosiddende i Danmark.
Ansatte i Glaseksperten og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer. Vi forbeholder os ret til at trække eventuelle præmier tilbage, hvis dette opdages.
Tilmeldinger indsendt/afleveret efter konkurrencen er afsluttet vil ikke indgå i udvælgelsen af vinderen. Glaseksperten alene vurderer om tilmeldingen lever op til betingelserne, og hermed kan godkendes.
Når du deltager i en konkurrence, accepterer du konkurrencebetingelserne.

Vindere af konkurrencer:
Alle konkurrencevindere kontaktes direkte, via sociale medier, e-mail eller telefon.
Vi forbeholder os ret til at offentliggøre firma, navn, by samt billede på vinderen af en konkurrence på Glasekspertens hjemmeside, LinkedIn mv. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen form for vederlag.
Svarer vinderen ikke tilbage på vores henvendelse indenfor 7 arbejdsdage, så vil han/hun miste rettigheden til præmien, og der vil i stedet blive trukket en ny vinder.

Præmier:
Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer/ydelser.
Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer.
Konkurrencens indhold, konkurrenceperioden, konkurrencedeltagelse, gevinstchancer, præmie(r) og præmieværdi(er) fremgår af de specifikke konkurrencevilkår.

Personlige oplysninger:
Dine personlige oplysninger vil blive brugt, hvis vi evt. skal sende præmien til dig og til, at vi i henhold til gældende lovgivning kan informere SKAT om, at der er betalt gevinstafgift af præmien. Dine privatoplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med dette og bliver kun delt med en evt. leverandøren af præmien samt SKAT.
Konkurrencedeltagere accepterer, at Glaseksperten må offentliggøre firma, navn, by og foto på Glasekspertens platforme. (se pkt. vindere af konkurrencer).
Alle øvrige oplysninger indsamlet i forbindelse med konkurrencen bliver slettet efterfølgende, når vinderen er kontaktet, og præmien er modtaget.

Supplerende:
Glaseksperten er ikke ansvarlig for trykfejl og forbeholder sig retten til, løbende med konkurrence, at revidere og ændre regler samt betingelser.
Hvis der er mistanke om snyd, har Glaseksperten ret til at kontrollere og udelukke konkurrencedeltagere.
Glasekspertens afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig. Deltageren kan ikke efterfølgende rette krav mod Glaseksperten.

 

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.