Skip to the content

Om os

Glaseksperten A/S er en dansk producent af glas til bolig, erhverv og offentlige bygninger med hovedsæde og 20.000 m2 stor produktion i Hjørring. Virksomheden beskæftiger 150 ansatte og har mere end 30 års erfaring med levering af glas i både Danmark og på eksportmarkederne.

Glaseksperten tilbyder fleksibel og hurtig levering af kvalitetsglas med et af branchens bredeste sortimenter inden for bl.a. glas til indendørs og udendørs anvendelser, herunder også løsninger inden for print, lyd, brand- og personsikkerhed.

INNOVATION.
I ØJENHØJDE.

Vi hjælper dansk håndværk og danske byggerier med at sprænge rammerne for brugen af glasløsninger. Uden at sprænge budgetter. Vi giver jordforbindelse til selv de mest højtflyvende idéer og ambitioner, så enhver løsning giver værdi i praksis, når store tanker møder hverdagens krav.

DANSK PRODUKTION.
I INTERNATIONAL KLASSE.

Hvert et glas, der forlader vores fabrik, har været igennem vores state-of-the-art maskinpark – og endnu vigtigere – i hænderne på branchens dygtigste mennesker. Det sikrer, at du altid får dansk-produceret kvalitet i verdensklasse til dit projekt.

FORREST.
PÅ ERFARING.

Mere end 30 år har vi været med til at skabe og udvikle glasbranchen. Og hver dag bruger vi vores erfaring til at kæmpe mod stilstand og vanetænkning, fordi vi tror på, at dit projekt bliver en succes, når vi sammen bruger vores viden til at tænke fremad.

ALT.
UNDER ÉT TAG.

Et samarbejde med en totalleverandør bringer værdi ind i dit projekt, når det fjerner kompleksitet og udvider dine muligheder. Vi har samlet alt i glas, så du får én indgang, én totalløsning og én fælles holdning til dit projekt.

Fra lokal glarmester til professionel glasekspert

Højdepunkter fra Glasekspertens historie

1990

Den 1. december 1990 startede Christian Larsen Glaseksperten som lokal glarmester i hjertet af Hjørring – en forretning med galleri, indramning og almindeligt glarmesterarbejde.

1992

Allerede få år efter opstarten blev pladsen for trang i Skolegade, og Glaseksperten flyttede til nye og større lokaler på Vendelbopladsen, Hjørring.

1996

Glaseksperten fortsatte sin fremgang, og i 1996 overtog Christian Larsen BRC Glas med dertilhørende bygninger på Vandværksvej.

1998

I 1998 blev Klæstrup Maskinsnedkeri købt for at udvide produktionen med vinduer og døre. Senere flyttede vinduesfabrikken til Vandværksvej, og 1. januar 2013 kom vinduesfabrikken til at hedde Glaseksperten Vinduer og Døre.

2006

Pladsen blev igen for lille for glasfabrikken, så i 2006 flyttede Glaseksperten ind i ny flot 4.500 m² fabrik på Sprogøvej, Hjørring.

2008

I 2008 år blev Henrik Sørensen medejer, og samtidig blev der besluttet, at fabrikken skulle udvides med 4.500 m².

2015

Produktionen af vinduer og døre var i så stor vækst, at der blev behov for en særskilt fabrik. I 2015 købte Glaseksperten derfor den gamle Arla fabrik i Hjørring, og Glaseksperten Vinduer og Døre fik sin egen fabrik på 10.500 m².

2017

Glasfabrikken på Sprogøvej blev udvidet igen i 2017 med 3.000 m² med bl.a. helt ny termolinie.

2019

I 2019 udvides glasfabrikken med hele 8.000 m², og 2019 blev også året hvor vi samlede satellitkontorer og glasproduktioner under ét tag med total 20.000 m².

2022 og fremtiden

Glaseksperten og Vinduer og Døre har valgt at bliver to selvstændige virksomheder. Og en ny rejse venter os begge.

I fremtiden vil Glaseksperten have endnu mere fokus på digitalisering og fuld udnyttelse af produktionen samtidig med at den grønne omstilling bliver mere og mere vigtig

Medlem af Sanco Group - en effektiv alliance af glasproducenter.

Vores medlemskab i Sanco-koncernen har mange fordele. For det første har vi adgang til et stort netværk af know-how og kan garantere den nyeste teknologi, som gør det muligt for vores kunder at vælge imellem en lang række optimerede glasprodukter, samtidig med at de kan vælge nøjagtigt dét produkt, der matcher deres behov.

Professionel ekspertise fra mere end 60 europæiske virksomheder på alle områder. Højt effektiv varmeisoleringsglas, multifunktionelt akustisk / termisk isoleringsglas, solbeskyttelsesglas og sikkerhedsglas er kun et par af de fordele, som vi kan tilbyde vores kunder, fordi vi er medlem af SANCO-koncernen.

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.