Skip to the content

Om os

Glaseksperten A/S er en dansk producent af glas til bolig, erhverv og offentlige bygninger med hovedsæde og 20.000 m2 stor produktion i Hjørring. Virksomheden beskæftiger 230 ansatte og har mere end 30 års erfaring med levering af glas i både Danmark og på eksportmarkederne.

Glaseksperten tilbyder fleksibel og hurtig levering af kvalitetsglas med et af branchens bredeste sortimenter inden for bl.a. glas til indendørs og udendørs anvendelser, herunder også løsninger inden for print, lyd, brand- og personsikkerhed.

INNOVATION.
I ØJENHØJDE.

Vi hjælper dansk håndværk og danske byggerier med at sprænge rammerne for brugen af bæredygtige glasløsninger. Uden at sprænge budgetter. Vi giver jordforbindelse til selv de mest højt-flyvende idéer og ambitioner, så enhver løsning giver værdi i praksis, når store tanker møder hverdagens krav.

DANSK PRODUKTION.
I INTERNATIONAL KLASSE.

Hvert et glas, der forlader vores fabrikker, har været igennem vores state-of-the-art maskinpark – og endnu vigtigere – i hænderne på branchens dygtigste mennesker. Det sikrer, at du altid får dansk-produceret kvalitet i verdensklasse til dit projekt.

FORREST.
PÅ ERFARING.

Gennem snart 30 år har vi været med til at skabe og udvikle glasbranchen. Og hver dag bruger vi vores erfaring til at kæmpe mod stilstand og vanetænkning, fordi vi tror på, at dit projekt bliver en succes, når vi sammen bruger vores viden til at tænke fremad.

ALT.
UNDER ÉT TAG.

Et samarbejde med en totalleverandør bringer værdi ind i dit projekt, når det fjerner kompleksitet og udvider dine muligheder. Vi har samlet alt i glas, så du får én indgang, én totalløsning og én fælles holdning til dit projekt.

Medlem af Sanco Group - en effektiv alliance af glasproducenter.

Vores medlemskab i Sanco-koncernen har mange fordele. For det første har vi adgang til et stort netværk af know-how og kan garantere den nyeste teknologi, som gør det muligt for vores kunder at vælge imellem en lang række optimerede glasprodukter, samtidig med at de kan vælge nøjagtigt dét produkt, der matcher deres behov.

Professionel ekspertise fra mere end 60 europæiske virksomheder på alle områder. Højt effektiv varmeisoleringsglas, multifunktionelt akustisk / termisk isoleringsglas, solbeskyttelsesglas og sikkerhedsglas er kun et par af de fordele, som vi kan tilbyde vores kunder, fordi vi er medlem af SANCO-koncernen.

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.