Skip to the content

Virksomhedsbesøg af skatteminister Karsten Lauritzen fra Venstre

- Nordjylland i vækst

Skatteministeren besøgte Glaseksperten

Det var ikke kun som tidligere omtalt den radikale Marianne Jelved, der i dag kiggede indenfor hos Glaseksperten, som nemlig også fik besøg af skatteminister Karsten Lauritzen fra Venstre.

Skatteminister Karsten Lauritzen (V) var i dag inviteret på virksomhedsbesøg hos Glaseksperten i Hjørring.

Glaseksperten A/S er en dansk producent og leverandør af glas til bolig, erhverv og offentlige bygninger med hovedsæde i Hjørring. Virksomheden beskæftiger 230 ansatte og har snart 30 års erfaring med levering af glas og vinduer og døre til Danmark og udlandet.

Glaseksperten har to produktionsadresser i Hjørring: hovedkontor og produktion af glas på 20.000 m² samt Glaseksperten Vinduer og Døre på 10.500 m².
På rundvisningen i det store produktionsanlæg kunne man ikke undgå at se, at virksomheden også har formået at integrere medarbejdere med anden etnisk baggrund end dansk.

Virksomheden forventer at ekspandere yderligere de kommende år, idet der er en stor trend i anvendelsen af glas, både inden og udendørs, dette vil også betyde en udvidelse af medarbejderstaben.

Efter rundvisning og orientering om virksomheden, fik en del af medarbejderne mulighed for at stille spørgsmål til Karsten Lauritzen, hvor der både var spørgsmål om udligningsreform, afgifter på biler, elbiler og om arveafgiftet både i privat –og virksomhedsregi.

Her kunne Karsten Lauritzen bl.a. fortælle at regeringen inden for regeringsperioden har fået nedsat arveafgiften især på virksomheder fra 15% til 5% således, at et generationsskifte bliver nemmere, det er Venstres ønske at denne afgift fjernes, da der jo er tale om midler der allerede er beskattet.

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.