Skip to the content

Glædelig jul 2020

Glædelig jul

Julen nærmer sig og året går på hæld, og hvilket år…
Vi kan vist, uden at overdrive det mindste, konstatere at året har været alt andet end normalt. Corona epidemien har haft en markant indflydelse på hverdagen i 2020, og bestemt også for hverdagen her hos Glaseksperten. Vi har bl.a. kæmpet med nedlukning af Danmark, senere nedlukning af Nordjylland, hjemsendelser og desuden også glasmangel. Glasmanglen skyldes flere forhold, og vi forventer at det fortsætter ind i den første del af 2021.

Men vi er alligevel taknemmelige. Byggebranchen er fortsat i vækst, vores glasfabrik står skarpere end nogensinde – og så har vi branchens dygtigste medarbejdere. Så vi går ind i 2021 med troen på en spændende fremtid med nye projekter og flere gode relationer.

Vi vil benytte lejligheden til at sige en stor tak for det gode samarbejde og ønske dig, dine kollegaer og din familie en rigtig glædelig jul & et godt og lykkebringende nytår.

Så fra alle os i Glaseksperten - til alle jer
GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR

Og nåh ja, vi holder lukket mellem jul og nytår. Vi er tilbage 4. januar med fornyet energi.


Julegave til Ronald McDonald Huset
Igen i år har vi valgt at støtte Ronald McDonald Huset. Vi glade for at kunne bidrage til det vigtige arbejde og måske være med til at gøre en svær tid en lille smule nemmere for de mange familier, der bor i Ronald McDonald Huset.


Du kan læse mere om Ronald McDonald huset på www.rmhus.dk

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.