Skip to the content

God jul & Godt nytår

Julen nærmer sig og året går på hæld, og hvilket år…

2021 har været et travlt og spændende år med en byggebranche i fortsat vækst, vores glasfabrik står skarpere end nogensinde – og så har vi lanceret branchens mest innovative online løsning.

År 2021 blev også året med den lykkelige skilsmisse efter et 15 års langt og godt ægteskab med Glaseksperten Vinduer & Døre. Vinduesfabrikken skal stå på egne ben og skifter samtidig navn til Vindunor. Vi ønsker dem det allerbedste fremover.

Vi går ind i 2022 med troen på en spændende fremtid med nye projekter, flere gode relationer og med fokus på digitalisering og bæredygtighed. Vi er overbevist om at år 2022 bliver endnu vildere, og vi glæder os til at tage hul på det.

Vi vil benytte lejligheden til at ønske alle vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul, og vi ser frem til at arbejde sammen med jer alle i 2022!

Vi holder julelukket fra d. 23. december, men vi kommer stærkt tilbage mandag d. 3. januar 2022.

Så fra alle os i Glaseksperten - til alle jer
GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR

Julegave til Ronald McDonald Huset
Igen i år har vi valgt at støtte Ronald McDonald Huset. Vi glade for at kunne bidrage til det vigtige arbejde og måske være med til at gøre en svær tid en lille smule nemmere for de mange familier, der bor i Ronald McDonald Huset.


Du kan læse mere om Ronald McDonald huset på www.rmhus.dk

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.