Skip to the content

Facadeglas til Luksusbaby

Lyddæmpende glas skal give arbejdsro i Luksusbabys nye domicil

Ved motorvej E45 i Nordjylland er der fuld gang i opførelsen af babytøjsvirksomheden Luksusbabys nye hovedkontor, og i den forbindelse har glasproducenten Glaseksperten netop leveret 141 termoruder med både lyddæmpende energiglas, hærdet emaljeret glas og solreducerende glas, der optimerer arbejdsmiljøet hos virksomheden.

Den aalborgensiske webshop og butik Luksusbaby har fået vokseværk. I øjeblikket er virksomheden derfor i fuld gang med at udskifte deres nuværende 2.300 kvadratmeter lager med 16.000 kvadratmeter erhvervsjord.

I den forbindelse har Glaseksperten netop leveret 141 3-lags termoruder med et samlet areal på 156 kvadratmeter, der skal dække hele facaden. Arbejdsmiljø har ifølge salgsdirektør Jess Gregersen fra Glaseksperten været et vigtigt fokusområde i projektet, og mange af termoruderne er således både solafskærmende og lyddæmpende, ligesom en del også er fremstillet i emaljeret glas, der gør, at man ikke kan kigge ind udefra:

- I vores glasløsninger har vi haft særligt stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø. Vi er gået efter at reducere støjen fra E45, som ligger ud til domicilet, med lyddæmpende energiglas. Derudover har vi villet skabe et tempereret indeklima med solafskærmende termoruder, der har en lav udvendig refleksion på ti procent og stor varmeisolering. Derfor er termoruden også opbygget med solreducerende glas udvendigt og lyddæmpende glas indvendigt, fortæller hun og tilføjer:

- Derudover har der været behov for at hindre gennemsyn, og derfor er der produceret 68 hærdet emaljeret termoruder, som sikrer en smuk og praktisk afdækning.

Luksusbabys nye domicil kommer til at rumme i alt fire haller af cirka 2.000 kvadratmeter, hvoraf 450 kvadratmeter bliver afsat til blandt andet administration. Og hos Luksusbaby glæder man sig i høj grad til at flytte ind i det nye hovedkontor, der undervejs i byggeprocessen har fået en opgradering i forhold til valg af glasløsninger:

- Det bliver helt fantastisk at flytte ind i større lokaler. Det bliver på alle områder et stort løft, hvor vi forventer at øge vores effektivitet med mere end 100 procent og give vores kunder nye produkter at vælge mellem, fortæller medejer af Luksusbaby, Morten Grabowski Kjær, og fortsætter:

- Vi havde i første omgang valgt et standardglas uden lydreduktion, men da vi jo ligger langs motorvejen, og dermed er tæt på meget støj, blev vi gjort opmærksomme på, at lyddæmpende glas ville være en god løsning. Det er vi meget tilfredse med, og det er jeg sikker på, at vores medarbejdere også bliver. På den måde får vi nemlig et bedre og mere roligt arbejdsmiljø.

Byggeriet af det nye Luksusbaby-hovedkontor blev påbegyndt i oktober 2020 og skal ifølge planen stå klar til indflytning i november 2021.

Om projektet:
Bygherre: Luksusbaby
Entreprenør: Richardt Thomsen Erhvervsbyg
Glasleverandør: Glaseksperten
Størrelse: 16.000 kvadratmeter erhvervsgrund

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.