Skip to the content

Glasproducent øger fokus på eksport til det norske marked

Igennem en længere periode har glasproducenten Glaseksperten haft vind i sejlene i Norge med flere store projekter, som blandt andet omfatter 260 glasløsninger til det luksuriøse boligbyggeri Piren Mandal i den sydlige del af landet. Som følge af den stigende efterspørgsel og interesse fra nabolandet iværksætter virksomheden nu en endnu mere ambitiøs indsats rettet mod Norge med en ny area sales manager, der får ansvaret for salg af glas til det norske marked.

I det sydlige Norge er 24 splinternye luksuslejligheder med havudsigt og beliggenhed tæt på byen netop blevet opført. Projektet hedder Piren Mandal og er et af Glasekspertens seneste projekter i nabolandet mod nord. Her har den danske glasproducent leveret hele 260 stykker glas med den særlige lamineringsfolie Saflex Structural, der er ekstra stærk. Den opretholder værnfunktionen og mindsker dermed risikoen for nedstyrtning.

Glassene med et samlet areal på 322 kvadratmeter er anvendt til bygningens glasværn rundt om byggeriets tagterrasser og altaner, og ifølge virksomhedens eksportchef, Siggi Strandeng, er flere lignende norske projekter forhåbentlig snart på vej:

- Vi har det seneste stykke tid oplevet en stigende interesse på det norske marked, og vi håber og tror, at det er en udvikling, vi vil se endnu mere til fremadrettet. Det er især højt profilerede projekter med flere etager, udsigt og tagterrasse, der er i høj kurs, og vi leverer derfor mange glasværn, som både kan skabe udsyn og skærme for vinden på de mange altaner og terrasser, lyder det fra Siggi Strandeng.

Derfor iværksætter Glaseksperten nu en endnu mere ambitiøs indsats rettet mod Norge, som blandt andet indebærer ansættelsen af en area sales manager, Svein Jørgensen, der får ansvaret for det norske salg. Han kommer med stor erfaring fra glasbranchen, fortæller Siggi Strandeng:

- Med ansættelsen af Svein som ny area sales manager øger vi vores fokus på eksport til Norge og styrker området, så vi kan udnytte det momentum, vi har. Han har allerede en stor og specialiseret viden om glas, da han i en lang årrække har beskæftiget sig med salg af glas hos NSG Pikington og Vikeså Glassindustri. Derudover har han et indgående kendskab til Norge som marked og et stort netværk, som han kan trække på. Han er derfor nærmest skræddersyet til stillingen, og vi er glade for at have fået ham med på holdet.

Den nye mand i Norge er ligeledes glad for at prøve kræfter med salget hos den danske virksomhed og ser frem til de kommende opgaver:

- Glaseksperten er en dynamisk virksomhed med en masse muligheder og fremdrift, og jeg er derfor stolt over at være med på holdet. Jeg får rig mulighed for at anvende mine kompetencer inden for både glas og salg, hvilket er en klar fordel, og det bliver interessant at prøve kræfter med salg og eksport på tværs af landegrænser. Jeg ser således frem til mange spændende projekter, siger area sales manager, Svein Jørgensen.

Om Piren Mandal-projektet:
Bygherre: BRG Gruppen
Arkitekt: SMS Arkitekter AS
Totalentreprenør: BRG Entreprenør
Glasleverandør: Glaseksperten

Se flere billeder

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.