Skip to the content

Jess Gregersen er ny CEO for Glaseksperten

Efter knap to år som salgs- og vicedirektør er Jess Gregersen tiltrådt som CEO for Glaseksperten i Hjørring. Han har fokus på, at virksomheden skal fortsætte med at investere massivt i produktionsapparatet for at imødekomme efterspørgslen fra kunderne.

Danmarks største producent af glas til bygningsformål, Glaseksperten i Hjørring, har fået ny CEO. Det er den 48-årige Jess Gregersen, som siden oktober 2020 har været salgs- og vicedirektør i virksomheden. Han overtager posten efter ejeren, Christian Larsen, der bliver ny bestyrelsesformand.

- Jeg har haft et tæt parløb med Christian, og det har i lang tid været planlagt, at jeg skulle overtage posten som CEO. Det har været en glidende overgang og en stor fordel for mig, at jeg har kunnet lære af Christian, som med sin store erfaring stadig vil bidrage til udviklingen af Glaseksperten, siger Jess Gregersen.

Christian Larsen har drevet virksomheden gennem 32 år, og udover at være bestyrelsesformand skal han fortsat arbejde med udvikling, investeringer og projekter i virksomheden.

- Jeg mener, at det nu er det rigtige tidspunkt at lade Jess få det daglige ansvar. Han har en stærk kommerciel forståelse og en solid forretningsforståelse samt fokus på den gode arbejdsplads, og derfor passer han utroligt godt til Glaseksperten. I virksomheden har vi et rigtigt stærkt team med mange dygtige medarbejdere, som skaber meget flotte resultater, og jeg sender med sindsro stafetten videre til Jess og ser frem til min nye rolle. Nu får jeg tid til det, jeg brænder allermest for, nemlig udvikling og projekter i virksomheden, siger Christian Larsen.

Jess Gregersen understreger, at der ikke kommer til at ske store revolutioner, fordi han nu er blevet CEO. Han vil forfølge den strategi, som han selv har været med til at definere og udrulle i de seneste par år.

- Glaseksperten er i rigtig god gænge. Vi har investeret betragtelige beløb i automatisering og specialisering i de seneste år, og det betyder, at vi i dag har en topmoderne fabrik, som er blandt de allerbedste indenfor glasindustrien i Europa. Vi vil fortsætte med at investere og sørge for, at vi er en konkurrencedygtig industrivirksomhed, der kan imødekomme de nordiske markeders behov – blandt andet investerer vi i digitalisering, robotteknologi og bæredygtighed. Vi har en klar strategi, som udstikker retningen i de kommende år, og det betyder, at vi kan opfylde kundernes ønsker, siger Jess Gregersen, som udover at være CEO fortsat skal have ansvaret for salg og marketing.

Jess Gregersen tilføjer, at det høje investeringsniveau gør det lettere at imødekomme kundernes krav om mere bæredygtige produkter og dokumentation, som Glaseksperten løbende arbejder på at udvikle. Sideløbende med investeringer i produktionsudstyr har Glaseksperten styrket organisationen ved at ansætte medarbejdere med forskellige kompetencer – blandt andet en bæredygtighedskoordinator - der bidrager til udvikling af virksomhedens grønne profil.

- Vi skal fortsætte den solide vækst og udvikling i Glaseksperten. Jeg ser det som min opgave at bruge mine erfaringer fra store koncerner og kombinere de erfaringer med det bedste fra en agil ejerledet virksomhed, så vi kan blive endnu stærkere, end vi er i dag, siger Jess Gregersen, som blandt andet har erfaring som salgsdirektør hos køkkenproducenten JKE Design og som salgsdirektør og kommerciel direktør hos byggematerialeleverandøren Knauf.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Jess Gregersen, CEO, Glaseksperten, tlf. dir. 20 10 33 22 og mail [email protected]
Presseservice: Anders Green, Publicity, tlf. +45 22 40 35 33 og mail [email protected]

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.