Skip to the content

Drammen Sygehus

Fra industriområde til mennesket i centrum

Det nye sygehus i Drammen bliver et komplet akuthospital med elektive, akutte somatiske og psykiatriske funktioner. Hospitalet er en del af den fremtidige byudvikling i fjordbyen Lier og Drammen.

Høje miljøkrav
Hospitalet bygges efter passivhusstandarden med energimærke A, og der arbejdes aktivt med løsninger, der giver gode miljøkvaliteter og mindsker klimaaftrykket.
Med materialevalg og bevidst planlægning vil reduktionen af ​​drivhusgasemissioner fra tidlige detaljerede projekter til As-built blive vist. Der skal indsendes drivhusgasregnskab for hele byggeprojektet, og der skal foreligge en miljødeklaration for de 10 mest anvendte materialer.

Konstruktioner og løsninger skal have de lavest mulige materialemængder. Minimum 80 % af byggeaffaldet skal kildesorteres til genbrug eller genanvendelse. Ved nedrivning skal 95 vægtprocent af affaldet genbruges eller genanvendes.

MicroShade® er den ideelle løsning til dette projekt, med dets bæredygtige karakteristika såsom minimalt materialeforbrug og en lav, effektiv g-værdi. Disse ruder ikke alene forbedrer indeklimaet betydeligt, men medfører også lave driftsomkostninger. MicroShade® går hånd i hånd med et mål om at skabe en miljøvenlig og økonomisk ansvarlig bygning.

Til projektet har vi produceret 600 m2 MicroShade® 3-lags termoruder med vores energivenlige Super Spacer® til de sydvest vendte facader. Enkelte af ruderne er med P5A sikkerhedsglas.

 

Projektnavn
Drammen Sygehus

Lokation
Drammen Norge

Type
Sundhedsbyggeri

Projektomfang
120.000 m2 

Produkter
600 m2 MicroShade® 3-lags termoruder til facade

Arkitekt
LINK Arkitektur
Ratio Arkitekter AS
Bølgeblikk AS

Kunde
Viken Fasade

Foto

LINK Arkitektur

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.