Skip to the content

Medicon Village Lund

400 kvadratmeter brandglas til Skandinaviens største Science Park

I den svenske by Lund ligger Skandinaviens største Science Park Medicon Village. Her kan virksomheder leje plads i bl.a. den åbne Business-to-Business-bygning kaldet The Spark. Det er et attraktivt miljø, og man sidder sammen med andre, der arbejder med eller støtter life science.

Ved renoveringen af Medicon Village blev der lagt stor vægt på lyd og lys. Nedhængte lofter blev hævet, ventilation tilpasset og vægge fjernet for at skabe en moderne arbejdsplads. På alle etager med arbejdspladser er der lyse vægge og tekstilgulve i smukke blå og grå toner i forskellige farvefelter, hvilket skaber ensartethed mellem etagerne og bidrager positivt til lydmiljøet. Hver etage og del af bygningen har en dagligvarebutik samt mindre mødelokaler og stillerum i tilknytning til arbejdspladserne.

Til projektet har vi bl.a. leveret indvendige brandglas vægge med 2 forskellige brandkrav - Pyrobel® 25 Vision Line EI60 og Pyrobel® 16 Vision Line EI30. Glassene er samlet i transparent fuget løsning hvilket giver et let og elegant udtryk. Det perfekte valg til fuldglaspartier med maksimal lysgennemsigtighed og høj lydisolering.

Derudover har vi leveret fuldglasvægge i varmeforstærket og hærdet glas.

 

 

 

Projektnavn
Medicon Village

Lokation
Lund, Sverige

Type
Forskerpark

Projektomfang
Renovering af 6500 m2 kontorareal

Produkter
Fuldglaspartier i Pyrobel® Vision Line
Fuldglaspartier i varmeforstærket glas

Arkitekt
Chroma Arkitekter

Foto:
Chroma Arkitekter, Charlotte Carlberg Bärg og Anders Tidén

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.