Skip to the content

Naturspa Forest Lagoon

Forest Lagoon - glas til lækkert naturspa på Island

Island er kendt for sine mange attraktive wellnesstilbud, som er populære blandt turister fra hele verden, og nu er et helt nyt tilbud, Forest Lagoon, åbnet. Det 1300 kvadratmeter store kompleks ligger i naturskønne omgivelser og er bygget ind i klipperne ved byen Akureyri, der ligger cirka fem timers kørsel eller 45 minutters flyvning nord for Reykjavik. Netop omgivelserne stillede krav til arkitektur og materialer – herunder glas, som Glaseksperten har leveret.

Glasset i badeafdelingen, der er en væsentlig del af et naturspa, skulle passe til omgivelserne, og derfor faldt valget på Glaseksperten, som kunne levere i den ønskede kvalitet. Løsningen endte med at blive specialglas i grå Metalux til afskærmning i badeafdelingen.

- Det er matteret glas, men i en meget fin kvalitet. Glasset kan leveres i forskellige farver har en overflade, der gør det flottere end et normalt matteret glas. Glasset skulle farvemæssigt passe til klipperne, hvor Forest Lagoon ligger, og det er lykkedes rigtig godt.

Projektnavn
Forest Lagoon

Lokation
Akureyri, Island

Type
Naturspa

Projektomfang
1300 m2 kompleks

Produkter
Grå Metalux glas til afskærmning

Arkitekt
Basalt Architects

Foto

Forest Lagoon

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.