Skip to the content

Rødovre Port

1.500 m2 glasværn med Saflex® Structural folie Rødovre Port

Rødovre Port er et meget ambitiøst og arkitektonisk flot boligområde, som er tegnet af Arkitema. De lyse og gyldne farver, som går gennem hele projektet, skaber et lyst, venligt og varmt område med både lejeboliger, butikker og kontorer. Boligejendommene får et meget varieret udtryk med altaner og fælles tagterrasser. Altangangene prydes med grønne klatreplanter, som bryder facaderne og gør hele boligområdet mere organisk og foranderligt.

Vi har produceret 1.500 m2 glasværn med Saflex® Structural folie til Rødovre Port. Glasværnet er med frit eksponeret kant, så udsigten ikke skærmes og samtidig er personsikkerheden selvfølgelig i top. Til dette flotte projekt er der valgt hærdet lamineret glas med Saflex® Structual folie, som netop opretholder værnfunktionen ved brud og samtidig har minimum risiko for delaminering og misfarvning, da folien ikke absorberer fugt.

Projektet omfatter opførelse af byområde med lejelejligheder, erhverv og forretninger. Der opføres 1, 2, 3, 4 og 5 værelses lejligheder i en og to etager med udemiljøer i form af terrasser og altaner og et stræde som binder byggeriet sammen, i alt 534 boliger med et samlet areal på ca. 33.400 m².

Dertil kommer erhverv og forretninger på i alt ca. 4.100 m². Bebyggelsen begynder i øst ved den nye forplads med en bebyggelse i 2-3 etager og ender i vest med tre tårne i henholdsvis 14, 16 og 19 etager.

To højhuse bliver forbundet af en gang- og cykelbro over Avedøre Havnevej. Dertil kommer 8.600 m² kælder med 200 p-pladser, 700 cykelparkeringspladser, depot og teknikrum.

Projektnavn
Rødovre Port

Lokation
Rødovre Station

Type
Lejeboliger

Projektomfang
534 boliger - ca. 33.400 m²

Produkter
1.500 m2 glasværn

Bygherre
Gefion Group

Arkitekt
Arkitema

Foto

Arkitema

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.