Skip to the content

The Edition Hotel Reykjavik

Glas til eksklusivt hotel i Reykjavik

Det er glas fra Glaseksperten, der sidder i Islands nye og mest eksklusive hotel i Reykjavik. Hotellet er en del af Edition-hotellerne, der består af en række meget eksklusive hoteller i USA, Europa, Asien og Mellemøsten.

Hotellet rummer 253 værelser samt flere restauranter og barer og ligger på Reykjaviks gamle havn med en flot udsigt ud over bjergene.

Glaseksperten har leveret 3.500 m2 termoruder, herunder stepruder og structural glazing løsninger til hotellet. Sidstnævnte giver en eksklusiv effekt, fordi der ikke er en ramme omkring glasset, og dermed passer løsningen godt til hotellet, som ligger i den dyre ende af skalaen. Glaseksperten blandt andet blev valgt som leverandør, fordi glasproducenten kunne levere alle typer af glas til hotelbyggeriet.

Netop på grund af Glasekspertens evne til at levere de rigtige typer af glas til hotellet fik glasproducenten en ekstra ordre på glas til luksuslejligheder, som ligger ved siden af hotellet. Indtil videre har Glaseksperten leveret cirka 300 m2 glas til lejlighederne, men der skal leveres et endnu ukendt antal kvadratmeter yderligere i de kommende måneder.

Projektnavn
The Edition Hotel Reykjavik

Lokation
Reykjavik, Island

Type
Hotel og lejligheder

Produkter
Termoruder, stepruder, structural glazing

Arkitekt
T.arch

Foto

The Edition Hotel

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.