Skip to the content

Viared Center Borås

800 kvadratmeter glasværn til nyt erhvervscenter i Sverige

I den svenske by Borås, som ligger 45 minutters kørsel fra Göteborg, er et stort center i øjeblikket ved at blive opført. Centeret er placeret ved siden af byens store erhvervspark, Viared, og skal servicere de 150 virksomheders 6.000 ansatte med alt lige fra rengøring, administration og pakkehåndtering til frisør, fitness og frokostcafé.

Byggeriets arkitektur er såkaldt biophilic design og lægger i høj grad vægt på symbiosen mellem naturen og bygningens rum, grønne områder og materialer, som er valgt ud fra et ønske om at skåne miljøet så meget som muligt og begrænse CO2-påvirkningen, og meget af byggeriet er således konstrueret i træ. Øverst oppe finder man en tagterrasse med planter og udsigt, som er sikret af hele 800 kvadratmeter glasværn fordelt på 150 stykker á 2 x 3 meter.

Glassene, der er produceret af Glaseksperten, er desuden lamineret med den ekstra hårdføre Saflex® Structural sikkerhedsfolie, som er Cradle to Cradle®-certificeret, hvilket indebærer, at folien er ansvarligt produceret og kan indgå i en cirkulær økonomi.

Se pressemeddelelse her

 

 

 

Projektnavn
Viared Center

Lokation
Borås, Sverige

Type
Erhvervspark

Produkter
Glasværn med Saflex® Structural

Arkitekt
Wingårdhs

Foto:
Wingårdhs

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.