Tilfør facaden et stærkt og visionært udtryk med hærdet emaljeret glas.

Hærdet emaljeret glas kan anvendes både inde og ude til glasfacade, vægbeklædning og dekoration. Emaljeret glas er særdeles velegnet til at dække for gennemsyn samt i brystningspartier og ved etageadskillelser.

Fordele ved hærdet emaljeret glas fra Glaseksperten

  • Alt under ét tag
  • Dansk produktion i verdensklasse
  • Hurtig levering
  • Høj ensartet kvalitet
  • Designfrihed
  • Miljøvenlig
     
Fordele Uddybning
Alt under ét tag Vores emaljeret glas produceres på topmoderne linje i Hjørring. Bestil dit emaljeglas sammen med dine andre glasløsninger.
Dansk produktion i verdensklasse Hvert et glas, der forlader vores fabrikker, har været igennem vores state-of-the-art maskinpark – og endnu vigtigere – i hænderne på branchens dygtigste mennesker. Det sikrer, at du altid får danskproduceret kvalitet i verdensklasse til dit projekt.
Hurtig levering Med dansk produktion i Hjørring tilbyder vi en af markedets korteste leveringstider.
Høj ensartet kvalitet Lang levetid pga. høj ridsefasthed. Malingen smeltes ind i glasset ved hærdning. Hærdningen giver et stærkt sikkerhedsglas.

Automatisk påføring med rulle som sikrer et jævnt lag og en ensartet farve på hele glasset samt minimerer lysgennemgang og pinholes.

Heat soak test er nu også en mulighed vi tilbyder på emaljeret glas.
Designfrihed Udform bygningen helt efter dine egne idéer – i næsten alle ønskede farvenuancer. Du er ikke begrænset i valg af farver.

Vi maler vores glas med 5 standardfarver, men er leveringsdygtige i alle RAL farver fra det klassiske RAL-farvekatalog til projekter. Så kan du kan få lige præcis det farveresultat, du ønsker til netop dit projekt.
Miljøvenlig Vores keramiske maling indeholder ikke bly, tungmetaller eller lignende.