Skip to the content

Om os

Glaseksperten A/S er en dansk producent og leverandør af glas til bolig, erhverv og offentlige bygninger med hovedsæde i Hjørring. Vi beskæftiger 230 ansatte og har snart 30 års erfaring med levering af glas, vinduer og døre til Danmark og udlandet. Vi har to produktionsadresser i Hjørring: hovedkontor og produktion af glas på 20.000 m² samt Glaseksperten Vinduer og Døre på 10.500 m². Vi tilbyder fleksibel og hurtig levering af vinduer og døre samt kvalitetsglas til konkurrencedygtige priser med et bredt sortiment inden for bl.a. glas til indendørs og udendørs anvendelse, herunder også løsninger inden for print, lyd, brand og personsikkerhed.

Medlem af Sanco Group - en effektiv alliance af glasproducenter.

Vores medlemskab i Sanco-koncernen har mange fordele. For det første har vi adgang til et stort netværk af know-how og kan garantere den nyeste teknologi, som gør det muligt for vores kunder at vælge imellem en lang række optimerede glasprodukter, samtidig med at de kan vælge nøjagtigt dét produkt, der matcher deres behov.

Professionel ekspertise fra mere end 60 europæiske virksomheder på alle områder. Højt effektiv varmeisoleringsglas, multifunktionelt akustisk / termisk isoleringsglas, solbeskyttelsesglas og sikkerhedsglas er kun et par af de fordele, som vi kan tilbyde vores kunder, fordi vi er medlem af SANCO-koncernen.