Skip to the content

Luksusbaby

Facadeglas til Luksusbaby's nye domicil

Den aalborgensiske webshop og butik Luksusbaby har fået vokseværk, og har udskiftet deres 2.300 m2 lager med 16.000 m2 erhvervsjord med nyt domicil.

I den forbindelse har Glaseksperten produceret 141 stk. 3-lags termoruder med et samlet areal på 156 m2, der skal dække hele facaden. Arbejdsmiljø har været et vigtigt fokusområde i projektet, og mange af termoruderne er således både solafskærmende og lyddæmpende, ligesom en del også er fremstillet i emaljeret glas, der gør, at man ikke kan kigge ind udefra.

Vi er gået efter at reducere støjen fra E45, som ligger ud til domicilet, med lyddæmpende energiglas. Derudover har vi villet skabe et tempereret indeklima med solafskærmende termoruder, der har en lav udvendig refleksion på ti procent og stor varmeisolering. Derfor er termoruden også opbygget med solreducerende glas udvendigt og lyddæmpende glas indvendigt.

Derudover har der været behov for at hindre gennemsyn, og derfor er der produceret 68 hærdet emaljeret termoruder, som sikrer en smuk og praktisk afdækning.

Luksusbabys nye domicil kommer til at rumme i alt fire haller af cirka 2.000 m2, hvoraf 450 m2 bliver afsat til blandt andet administration.

 

Projektnavn
Luksusbaby

Lokation
Støvring

Type
Erhvervsbyggeri

Projektomfang
16.000 m2

Produkter
3-lags termoruder
Hærdet emaljeret i sort

Foto Lars Ditlev Pedersen

Lad os skabe resultater sammen

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige glasløsning til netop dit projekt.